woensdag 17 februari 2010

Winter lootje

Vandaag weer eens lekker zitten scrappen en het was in één uurtje klaar ! Stond er zelf van te kijken want ik had eerst ff geen idee wat ik zou gebruiken !!
Het papier is van Bo Bunny en zo mooi dat je het eigenlijk niet wilt beplakken ......
Onder de foto heb ik wat dun papier gekreukeld (een inpakpapiertje) , het takje heb ik zelf gemaakt naar het idee van Raffaella met kleine bloemetjes van SF en blaadjes , daar onder een stukje van een gehaakt kleedje . Het plaatje van de vogel komt uit de Flow . Veertje erbij en wat bloemen (ook een zelf gehaakte), kantjes en nog een grote bloem die onder de foto uit komt .
Bedankt weer voor het kijken en de lieve berichtjes !!


5 opmerkingen:

Jolanda zei

Mooi Bea, inderdaad wat een prachtig velletje van Bo Bunny. Mooie dingetjes heb je gebruikt, de Flow vind ik ook net een groot scrapbook haha! Erg leuke foto ook weer van Linda.

ScrapEnjoy zei

Wat is tie weer mooi Bea....erge mooie details en je velletje papier is schitterend, dan nog maar niet over de foto van Linda gesproken......SUPER.

lieve groet Lilian

wendela zei

super, dat is echt weer heel mooi Bea!! Mooie details en mooie foto!

scraplijn zei

Super gedaan Bea, en ja, die Flow, ik ben er ook helemaal weg van. Je details zijn mooi verwekt en passen goed bij de sfeer van de foto. Leuke tak ook.

al met al weer een prachtige lay out!En dat in een uurtje.

Groetjes Marjolijn.

Chantal zei

Helemaal niet zonde op dat prachtige papier te beplakken. Het is er alleen maar nog mooier op geworden. Super!!