maandag 29 maart 2010

Award

Deze vrolijke sunshine award heb ik gekregen van Jolanda , dank je wel meis !
Ik ben vereerd door je lieve , leuke berichtje !
Nu is het de bedoeling dat ik deze award doorgeef aan maar liefst 8 anderen .
Heb eens ff rondgekeken en ja hoor iedereen heeft hem al , vind het dan ook een beetje zinloos om het nog een keertje te geven want diegenen weten toch wel dat ik het ze gun !!!
Nu ben ik niet zo heel erg actief op bloggen en zelf ben ik ook niet veel aan het doen om te kunnen bloggen en dat komt ook door die rotvoet die niet mee werkt !
Ik kan nog steeds niet lang achter de pc en mijn voet naar beneden laten hangen en een krukje werkt niet lekker . Ik moet mijn tijd en rust goed verdelen en zo komt er van mijn crea niet veel terecht .... ja die beertjes kon ik lekker op de bank met pootje omhoog in elkaar knutselen maar als ik scrap dan moet ik toch echt aan de grote tafel anders passen al die spullen er niet op ! (en dat laatste is denk ik wel herkenbaar ???)
Hopelijk kan ik ook de tijd vinden om het vintage album af te maken , heb de voorkant en twee pagina`s af , nu de rest nog ......
Dus jullie zullen toch nog ff moeten wachten op het resultaat , want het is nu ff niet anders .

1 opmerking:

manja zei

Bedankt voor he reactie op mijn blog, en bedankt voor je compliment! Maar ik vind jouw blog ook erg inspirerend hoor, je maakt hele mooie dingen!
liefs Manja