woensdag 28 april 2010

Nieuwe beren.

Tja weer twee beren erbij !!
Voor een paar weken geleden zijn we met vrienden naar ProBeer geweest , nou daar konden we ons hart ophalen hoor ! Er waren zulke leuke beren en ik heb 3 nieuwe patronen gekocht en twee lappen stof . De witte beer is Bennie , de bruine is van het patroon Snowflake dus hoort ie eigenlijk wit maar ik ben eigenwijs..... dus het werd mooi bruin met lange haren !
Hij heeft geen gewone schanieren maar wiebelschanieren zodat zijn koppie , armen en benen alle kanten op kunnen wiebelen , erg leuk !
Dit zijn Flip en Rusty en dat truitje die Flip aan heeft is toch zó schattig , kon het niet laten liggen en kijk dat rugzakje ... leuk he !

Hier al mijn beren bij elkaar , en als ik de tijd kan vinden komt nummer 5 er ook nog aan .
De laatste tijd kom ik zo in de knel om te scrappen , heb wel de inspi maar de tijd ontbreekt er is ook altijd wel wat te doen he !
Het is dan ook een spannende tijd want Manon moet examens doen , de mondelinge examens zijn achter de rug . Op 18 Mei beginnen de schriftelijke , dus dat word weer overhoren ....
Koninginnedag staat ook voor de deur dus zijn we het huis ook ff flink door gelopen op zoek naar spullen waar we niets meer mee doen . Het kleine kamertje die eerst van Manon was staat bordevol ! Hopelijk is het mooi weer zonder regen graag en hoeven we niet alles weer op zolder te stallen ! Dat zou balen zijn !
Linda heeft haar rijexamen gehaald en is 26 April al weer 20 jaar geworden , pff wat gaat het toch snel ! En we zijn nog steeds in de "ban " dat ze in Oktober naar Australie gaat . Ze heeft van ons een rugzak gekregen en zelf heeft ze ook al een kleine rugzak en goede loopschoenen gekocht .
Voor iedereen een fijne vakantie alvast en een hele leuke Koninginnedag !
.
Bedankt voor het kijken en ik hoor weer graag wat julllie er van vinden !
(de volgende post zal iets van scrappen zijn hoor ....)


7 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een schatjes, lekker eigenwijs. Kan heel goed begrijpen dat er weinig tijd overblijft om te scrappen als je met deze schatjes aan de slag bent.
groeten,
Carla

Scraplijn zei

Wat een prachtige beren weer Bea, en zo lief!! Dat truitje is inderdaad schattig, maar niet zelfgemaakt begrijp ik. Foei!!!! hihihi.
Ik zit wel met smacht te wachten op een lay out van die twee beren die broodjes smeren.

Wens Manon heel veel sterkte met haar examens. Oh die spannende tijd. Hier spant het er ook weer om met Eva haar "P" maar het ziet er naar uit dat dat wel goed komt. Nog gefeliciteerd met je oudste dochter en heel veel plezier morgen. Hopelijk kunnen jullie er weer van genieten al zal de herinnering aan vorig jaar toch wel bovenkomen.

Groetjes Marjolijn.

marjon zei

wat een prachtige beren. Ze zijn gewoon helemaal leuk met dat kleine rugzakje en dat schattige vestje

ScrapEnjoy zei

Ohhh Bea...wat een schattige berenfamilie.....je bent een artiest meis het gaat je erg goed af....

en meis..je hebt kanjers van dochters, wees er trots op.

lieve groet Lilian

Eefje zei

Wat een schattige beren

gr
Eefje

Brenda zei

Wat een prachtige beren heb je gemaakt. Die met het rugzakje is ook mijn favoriet.

Just-Dinie zei

wat zijn ze toch lief opgezet, knuffel knuffel knuffel.