dinsdag 16 november 2010

Linda is de hele maand Oktober naar Australie geweest en heeft het zo geweldig gehad !!
Ze heeft geweldige dingen gezien en gedaan en hele mooie foto`s gemaakt die ik natuurlijk niet allemaal kan laten zien ... maar hier dan toch een paar lieve schattige van de coala , een baby kangoero , en eten geven aan een walibi, zonsondergang bij de uluru rots , een helikopter vlucht , the Twelve Apostles, en de brug beklommen in Sydney !
En nog véél meer gedaan zoals buiten slapen onder de sterrenhemel rond een kampvuur , krokodillen gespot van heel dicht bij , kangoeroes gezien , vleermuizen , hagedissen , slangen enz
Ook vlees van een krokodil gegeten wat daar heel normaal is ...
Nationale parken gezien , wandeltochten door de meest prachtige rotsformaties , in een ondergronds hotel geslapen , nou ja te veel om te vertellen !
Wij zijn helemaal trots op haar dat ze dit heeft gedaan en ze heeft de smaak te pakken want een volgende reis komt er vast ook weer aan als ze genoeg gespaard heeft !!1 opmerking:

Scraplijn zei

Wat een ervarign!!!! Daar kan ze nog heel lang van nagenieten, en je kast ziet er prachtig uit, daar kun jij nu lekker lang van genieten. Weer een project klaar!