vrijdag 20 juni 2008

YES m`n eerste kaartje !

T`is een wonder , heb voor de eerste keer een kaart gemaakt !
En ook nog een hele speciale : vrienden van ons zijn over een paar dagen 25 jaar getrouwd en dan kan je niet met een allerdaags kaartje aankomen vond ik ..........!
Dus ben ik aan de slag gegaan met weer de gesso , en het idee van Meriam met het randje ook gelijk uitgeprobeerd (deze kaart namelijk vóór het album gemaakt) en het lukte zowaar wat ik zo`n beetje in mijn hoofd had , lekker romantisch en apart .
Roze en blauwe verf hier en daar , kan je niet goed zien op de foto , wat stempels en stukjes papier uit een engels boek , veertjes, rozenblaadjes en nog een stuk "koffiepapier" van de workshop.
In de binnenkant (links) heb ik de felicitatie geschreven en rechts een zwart/wit foto van ze met stempels , rozenblaadjes en zo . Gelukkig is ie heel aangekomen en ze waren er erg blij mee , nou geweldig toch dan ben ik óók blij !


Ben er best wel trots op , in ieder geval dat het gelukt is wat ik wilde en het gaf me meteen nóg veel meer ideen om kaartjes te maken .
Zit al te bomen voor een geboorte die er zit aan te komen ...........
Gek , krijg altijd de beste ideen als ik eigenlijk zou moeten pitten , dus dan is het weer een nacht in gedachten scrappen !!
.
.
.
Vandaag een drukke dag gehad , dacht ff een daggie rust , ff ramen wassen want daar kan je bijna niet meer door heen kijken , is niet mijn schuld hoor , dat is van die sahara regen en de kattenpoten , en dát komt weer omdat er nu vliegen op visite komen en vooral Mara daar vrolijk achter aan gaat !
En wilde de was doen , vouwen en hup de kast in , mijn handen zijn nl net als een strijkijzer ! haha
Maar nee hoor , manlief was vrij vandaag , en dat had een rede ..... we konden onze nieuwe auto ophalen .
Niet een hele nieuwe maar een tweedehandse of misschien wel een derdehanse , maar dat doet er niet toe , voor ons is het een nieuwe !
Ik heb wel bijna een traantje weg moeten pinken toen ik de eer had om hem naar de dealer te rijden , ach ja je gaat je toch hechten aan zo een ding op wielen he !
Maar toen we onze nieuwe al blinkend zagen staan was dat gevoel ook al snel weer verdwenen , wel weer spannend om in een andere auto te rijden .
Deze is lekker hoog , fijn met in en uit stappen want we worden een daggie ouder he , en ook heel belangrijk is de derde fatsoenlijke zitplaats achterin , nu kan Manon ook eens relaxen tijdens de lange ritten naar de vakantie plek .
De kofferbak is ook groter en vooral hoger , hoeven we niet meer zo te proppen als de familie op vakantie gaat ...maar ik vraag me af of we ruimte over houden want onze meiden kennende die nemen natuurlijk weer veel extra dingen mee , dus heb ik al even met mijn beroemde vingertje hun duidelijk gemaakt dat dát niet door gaat , wil nu toch wel eens die watermeloen mee nemen om er thuis ook van te genieten.
Zo niet dan mogen ze voor straf allebei een giga watermeloen op schoot houden , de hele rit naar huis !!!!!!
Tja want er moet zo`n beetje weer een heel huishouden mee geschouwd worden , BBQ , beddengoed , extra pannen , luchtbedjes , badminton , en wat al zo niet meer !
Efin we zijn er bij mee , hebben de hele dag rond gereden , hier heen daar heen , en ben nu toch wel bekaf !
Ach volgende week kan ik die rotramen ook nog wel doen .............
.
.
Have a nice day .

6 opmerkingen:

ScrapEnjoy zei

Wat een beauty, schitterend in een woord.
Hier zou ik heel blij van worden.

gr. Lilian

Chantal zei

Ook al zo mooi.
groetjes,
Chantal

Ellen zei

wat een leuke speciale kaart
heel apart . jij hebt de smaak te pakken.

veel plezier met de nieuwe auto

Nic zei

Heel mooi kaartje zeg! Daar zullen ze vast heel blij mee zijn :D:D

Groetjes, Nic

inge zei

Wat een supergaaf kaartje
Groetjes Inge

Tamara zei

Gaaf kaartje zeg!! en dat al gelijk voor de eerste