zondag 30 november 2008

detail foto`s

.
Dit is de achterkant , heb van een stuk papier een hart gescheurd en de randen met gesso ingesmeerd met een hele dikke kwast . De stempel heb ik met zilver emboss poeder gedaan .
Hele simpele achterkant dus !
En toen ik met deze stempel aan de gang was raakte ik de andere die er bij hoort kwijt , gelukkig zit ie weer veilig in het hoesje .....
Dit is een echte tak , heb ik eens een keer gevonden vond het zo mooi en het past nu eindelijk ergens bij ! Heb het niet gelijmd maar vast gezet met wat ruw touw .

Deze stempel is ook zo leuk met de krulstaart . Heb het met grijs gestempeld en toen wat kleur gegeven met inkt , daarna met een embos pen getekend en gouden poeder erop .
.

Die rode "klodder" is een smelt kaars , vroeger sloten ze er enveloppen mee .
Heb het heel weinig gebruikt maar alles moet toch een keertje op he !!
Nu heb ik geen speciale stempel daar voor die je er in kan drukken maar met een gewone mounted stempel kan het ook , het is een sier "B" maar dat kan je eigenlijk helemaal niet goed zien .... Op de bloem zit beeswax .
Zo dat was dus het laatste album over Venetie , er staan nu 3 in de kast en dat vind ik wel genoeg . Met de rest van de foto`s ga ik wel wat lootjes maken of zo .
Nu eerst weer ff wat anders doen .

4 opmerkingen:

ScrapEnjoy zei

Je hebt er weer iets moois van gemaakt meis en wat een geluk dat je je stempel weer hebt gevonden, wees er zuinig op hoor.

vr.gr. Lilian

marjon zei

Wat een prachtig boekje is het geworden zeg!
Mooi zoals je al die details apart even hebt laten zien!

scraplijn zei

Werkelijk weer een prachtig album zeg, wat is dat een mooie herinnering. Ik denk dat je die albums vaak ter hand zult nemen.

Chantal zei

Het is weer een prachtig bummetje geworden zeg. Leuk zo, drie albums op een rij.