dinsdag 6 januari 2009

Helaas !

.
Tja helaas heb ik niet de DT- call gewonnen van SF , maar het was leuk om mee te doen want ik heb toch twee mooie dingen erbij !
Als tweede altered item ( de eerste was ik niet zo zeker van , dat flesje) heb ik een groot glas genomen en helemaal met witte acrylverf gedaan , verder wat stempels erop en een vintage plaatje van engeltjes geprint.
Verders weer van alles gebruikt zoals tule , veertjes , roosjes enz en afgewerkt met glittersteentjes . Op het pootje heb ik kleine blokjes van glas en pailletjes (of hoe schrijf je dat?) geplakt om een glinsterend effect te krijgen . In het glas heb ik vogelzand gedaan en een waxinelichtje gedrukt .
Het staat erug romantisch ......


De tweede opdracht was een kaart maken , nu ben ik geen held in kaarten en dit is dan ook nog maar mijn tweede .... Toch vind ik het goed gelukt .
Het zijn twee stukken chipboard die ik eerst flink heb ingesmeerd met gesso , en daarna met glimmermist in verschillende kleuren .
De vintage afbeeling op cardstock geprint en iets bewerkt met inkt , dan nog wat tule , rubons en glittersteentjes en het woord blessed met losse stempels gedaan en met 3 d tape opgeplakt.
De twee delen zijn met een stuk kant gedaan en daaraan heb ik opgerold papier dingetjes gerijgd en knopen om het wat op te fleuren.
De binnenkant moet dan ook en om er een tekst in te zetten vond ik niets dus ook een vintage plaatje geprint en daar omheen wat woorden .
Dit is ook allemaal bewerkt met gesso en glimmermist en weer afgewerkt met steentjes .
Op de achterkant zit alleen een grote licht blauwe stempel .5 opmerkingen:

Scraplijn zei

Bea, ik vind je glas werkelijk zo mooi en inderdaad heel romantisch. en je kaart. Wat een werk zit daar in, en dan zeg je dat het je ding niet is. Hij is zo mooi. Ik had echt op jou of Jo ingezet.

En je viltenalbum is ook al zo ontzettend mooi geworden, leuk met die vintageplaatjes en quotes. En ik vroeg me wel af wat je bedoelt met natuurpapier. Heerlijk al die tierelantijntjes. super om naar te kijken. Zal vast een speciaal plekje krijgen in je huis.

Groetjes Marjolijn.

Jolanda zei

Ik zeg het hier nog maar een keer, wat een prachtig glas Bea, zoveel mooie details elke keer zie ik weer iets nieuws. En ook je kaart is erg mooi.

nicktoĊ›ka zei

bea - great idea with the glass!!! looking amazing! greetings :D

Ellen zei

schitterend dat glas , wat mooi verzonnen allemaal .
Jammer dat het niet gelukt is met SF maar jou tijd komt nog wel , ga maar flink aan de weg timmeren.je ceraties zijn echt de moeite waard

Corien XXX zei

Erg mooi die kaart, moet je een mini van maken