vrijdag 3 juli 2009

Ben ik weer !!!

Vorige week zijn we dan eindelijk begonnen met de zolder ..... bloedheet natuurlijk maar het eindresultaat is dan ook wel heel erg mooi , ben er zooooo blij mee !
Linda en Jan hebben wel erg veel werk verzet met het isoleren , gipsplaten er tegen aan en schilderen . Ik heb nog tijd gehad om ook een kwast in de hand te nemen en te helpen met het bouwen van de kast . Afgelopen woensdag heb ik alles weer op de plaats gezet , alles in bakken gedaan , dingen weg gegooid en vooral flink zweten !!!
Onze buurman schuurt vloeren en lakt ze ook en heeft dus alle apparatuur . Op de houten vloer had al 20 jaar vloerbedekking gelegen omdat de houten vloer zo lelijk was , vol met vlekken en zo . Maar hij heeft het geweldig opgeschuurd en het is moooooi !!!
Het is nu tenminste nog een beetje een zolder !
Deze manden kon ik niet weerstaan en zitten inmiddels vol met wol , kantjes en wat al niet meer !

Een lange plank is gereserveerd voor al die fotoalbums , twee dikke rijen dik .......
Moet je nagaan dat nog niet eens alle spullen niet in de kast passen !
De deurtjes moeten er ook nog voor , maar dat doen we zo af en toe wat , heeft in principe niet veel haast . Dan nog de relingen schilderen en de deur naar Linda haar kamer .
.
Ik heb heel erg weinig tijd gehad om te scrappen , nog wel twee canvasjes gemaakt voor de buurvrouw over haar twee hondjes .
Hopelijk dit weekend twee lootjes maken waar ik het papier en foto`s al voor klaar heb liggen en misschien nog meer , maar tja die dagen vliegen gewoon voorbij !
Ow ja we hebben de vijver ook dicht gegooid , de vissen en de waterlelie zijn naar vrienden gegaan en nu nog wat tegels erbij zoeken om het "af" te maken want het word nu een soort van kattenbak .....
Mis nu toch wel dat stromende water dus misschien komt er nog wel iets van een orgament met water terug ..... Heb iets moois gezien maar voor die prijs laat je het wel staan !!!
Oh we zijn aan vakantie en rust toe , jullie ook ?
.
En ik ga nog wat doen na de vakantie wat ik al meer dan 25 jaar wil ...... moet het nog uitwerken en moed verzamelen ...... spannend !!!!!

1 opmerking:

Dinie zei

ja ja, mag ik drie keer raden???
want ik weet het wel hoor!!!
het kan best pijnlijk zijn, maar dan heb je er ook iets moois voor terug, net een bevalling he.

nou succes ermee, zal aan je denken.

au!au!au!......dientje......