maandag 17 augustus 2009

Weekendje weg !

.
We zijn nog niet eens van die berg was van de vakantie af of ik mag weer een tas inpakken !
Zondag thuis gekomen en donderdag weer weg naar Brussel , deze keer wel met fotocamera !!!!!
We zijn gelijk de stad ingelopen en hebben de binnenkant van het kasteel gezien die toevallig opengesteld was voor publiek . Whaaah zo`n trap wil ik óók ! Echt geweldig mooi om te zien , alles goud wat blinkt ! Wel jammer dat je je tas en camera in moet leveren ....
Het imposante plein , het lijkt net alsof je in Venetie staat met al die mooie uitgewerkte gebouwen er om heen !
Jan hoefde niet veel en lang op mij te wachten want deze camera gaat toch wel een tikkie sneller!
Vrijdag: Naar Brugge , het romantische stadje , nou ja stadje het is best groot hoor !
Eindelijk in die parkeergarage gekomen waar je een hele dag mag staan , wel een stukkie lopen naar het centum maar we zijn nog fris en fruitig hoor !
Het is warm , HEEL warm en ook nog dikke loopschoenen aan en spijkerbroek , was wel handig geweest met korte broek maar met slippers houd je het ook niet een hele dag vol over die keitjes te lopen dussss......Maar ja het is mooi en we vergeten het dan ook snel !
Je kan er een boottochtje maken door de grachten en dat hebben we gedaan . Het vaart erg snel dus het is maar wat klikken en hopen dat het scherp is je gaat er echt als een raket door heen voor een half uurtje !
En het ook nog eens belopen want ik wilde ook graag fotos van de kade natuurlijk .... !
Het is mooi maar we kunnen toch niet al die aparte mooie plekjes vinden die ik ook op internet heb gezien ,misschien komt het door de drukte ? Of sta ik gewoon op de verkeerde plek ?
Nou ja aan chocolade geen gebrek al hebben we niets mee genomen , dat gaat alleen maar smelten en om het nou van het zakje af te likken ..... nee!
Kijk hier zijn we op het bootje gestapt waar het rustig was , aan de andere kant stond toch een dikke rij , hahaha

Heel veel winkeltjes met kanten spulletjes , heb nog gekeken of ze mooi kant hadden maar dat was me toch iets te prijzig want dat kennen ze daar wel !


Dit is één van de plekjes die we wel hebben gevonden!Één van de lange winkelstraten met prachtige panden en de duurdere winkels .
Jan weet altijd waar we zijn en hoe we moeten lopen maar nu ging het ff mis , van hot naar her op onze zere voeten gelopen op zoek naar een herkenningspunt . Toch gevonden en terug gelopen naar de auto die nu toch wel verder stond dan we dachten !
We waren niet meer fris en fruitig moet je weten......Zaterdag: weer inpakken , lekker ontbijten en op naar huis !
5 opmerkingen:

Jolanda zei

Wat een prachtige stad Bea! Daar wil ik ook wel eens heen. Mooie foto's dat wordt vast weer een prachtig Bea-minialbum....

ScrapEnjoy zei

Bea, wat ik al eerder zei, wat is Brugge een prachtige stad, wil er zeker ook eens 1 keer naar toe.
Je hebt er erge mooie foto's van gemaakt meis, ja ja dat wordt een prachtig bummetje weer, a la Bea.

lieve groet Lilian

scraplijn zei

Brussel, ik ben er ooit heel lang gelden eens een dag geweest. Met het operakoor waar ik toen bij zong. In de opera in Brussel een opera gezien. Prachtig, en Brugge, ja wat een stad. Daar ben ik helemaal verliefd op. Enne, ik doe dat gerust op sandalen hoor.hihi. Fijn dat jullie zo genoten hebben.

natacha zei

herkende precies de foto's van brugge woon er niet ver van
is er echt wel heel mooi hé
mooie foto's heb je genomen

Angelique zei

Mooie foto's Bea, Brugge is een leuk stadje he? Mooie scrapfoto's zitten er tussen ;)

groetjes Angelique