dinsdag 5 januari 2010

Embrace this moment

Deze foto is van de photoshoot die ik met Manon heb gemaakt , onbewerkt en op cardstock geprint. Ze heeft een spijkergilet aan en daarom heb ik gekozen voor het blauwe papier van My Minds Eye , en gebroken wit als onderblad.
De open zachte stof achter de foto geeft de foto een extra stoere look , en de gehaakte bloemen geeft de zachtheid aan van van de foto zelf omdat ze ook een muts op heeft en beenwarmers om haar armen (dat was ook voor de kou hoor !!)
Verders wat opgepimpt met een vogeltje op een tak die ik met crackle en verf heb bewerkt, en de mooie velvet plak strook van Prima.
De tag is ook van Prima die ik met licht blauwe inkt heb gemaakt , verder nog wat puff paint in de cirkel en een randje op de foto.Bedankt voor het kijken en voor de lieve bb`tjes !

5 opmerkingen:

Brenda zei

Wauw wat een gaaf lootje is het geworden.

wendela zei

heel mooi!! lekker zeg dat je scrapgevoel weer terug is!! geniet ervan!

ScrapEnjoy zei

Weer een kunstwerkje Bea....ben blij dat je weer helemaal terug bent, want het is zo schitterend om naar te kijken.....geweldig weer.

lieve groet Lilian

LaBonita zei

Hoi Bea, wat een prachtige layout heb je hier gemaakt. Wat een inspiratie! De andere foto's van de shoot met Manon zijn ook geweldig! Bedankt voor het bezoeen van mijn blog en je lieve commentaren.
Bonnie

Ellen zei

prachtig dat wit met blauw en wat een schitterende foto. lief vogeltje ook