zaterdag 28 februari 2009

Sentiment

.
Vanaf kind af aan heb ik een zwak voor mooie plaatjes zoals ook deze twee , als het maar oud en iets van sentiment heeft. Als ik er naar keek waande in me in een sprookjeswereld en kon er uren naar kijken ! Dat gevoel is nooit weg gegaan , dat zit diep van binnen ook al waaide ik wel eens mee in andere stylen en nieuwere dingen.
Deze prentjes heb ik ook al heel erg lang veilig opgeborgen in een houten lijstje die ik een beetje moest slopen om de prentjes te scannen en uit te printen op fotopapier.
Voor ik eindelijk er echt aan begon heb ik er wéér een beetje te lang naar zitten staren met een beeld hoe ik die sfeer er nou op moet krijgen ....
Gelukkig had ik nog een tak van een klimop liggen gedroogd en al dus die moest er zeker op omdat dat ook op het prentje te zien is . Nog wat kant en een velltje mooi papier van MMY , bloemen met een hartje van een parel, en wat bling bling .
Langs de rand heb ik bij alle twee een stuk afgescheurd en er een blad van een boek achter geplakt , de randen flink omgekruld en bewerkt met distress inkt .
Het oud roze blad onder de prent heb ik geponst met een mooi randje .
Ik had nog wat blaadjes van de klimop over dus die heb ik bij deze layout ook gebruikt .
Nog wat veertjes omdat hier een zwaan bij staat en blauwe bling bling .
Bedankt voor het kijken en de lieve reacties !


10 opmerkingen:

Anoniem zei

het is net of je een sprookje binnenwandelt. Fantastisch, ik heb dat gevoel ook altijd. Een beetje een hang naar vroeger zeg ik altijd maar. Vind het nog steeds jammer dat die sprookjeswereld niet echt bestaat. Ik zou ook het liefst heel diep in een bos wonen met alleen het geluid van de dieren om je heen en daar zit ik dan midden in het centrum van Tilburg. Haha, maar als ik naar jouw lootje kijk waan ik me weer even in die mooie sprookjeswereld.

groetjes Marjolijn.

EllenD zei

Het lijkt inderdaad echt een sprookje, ze zijn mooi hoor!!

Groetjes EllenD

ScrapEnjoy zei

Ze zijn beiden heel erg mooi, heerlijk dat je een gevoel van vroeger er bij kan hebben, heerlijk sprookjesachtig, meis er heerlijk van genieten
Want de tijd vliegt toch al zo snel voorbij.

lieve groet Lilian

Pia zei

what a great card, super details

Flegmel zei

Beautiful!!!!!!!

be Blessed!

Mazina zei

Wow, prachtig!

groeten
Mazina

Chantal zei

Niet alleen de plaatjes zijn prachtig, maar wat je er mee gedaan hebt maakt het een sprookje waar je naar binnen loopt. Heel, heel mooi!!
groetjes,
Chantal

wendela zei

geweldig weer Bea!

inge zei

Wauw, wat een mooie lootjes!

Scrappingannie zei

Wat heb je er toch weer iets speciaals van gemaakt. Helemaal geweldig!!! IDD of je een sprookje binnen wandelt.
Heerlijke wereld van feeén, elfjes ect.

Groetjes,
Annemarie